Expedierea și livrarea coletelor

Ultima actualizare 10 Decembrie 2021

 

Aceasta Politica de Expediere și Livrare face parte din Termenii și  Condițiile de utilizare a site-ului nostru, prin urmare, trebuie citită și interpretată prin raportare la integralitatea documentului.

Vă rugăm să consultați cu atenție Politica noastră de expediere și livrare atunci când achiziționați produsele noastre. Această politică se va aplica oricărei comenzi pe care o plasați prin intermediul nostru.

1 Prin ce mijloace se realizează livrările și cu cine?

Produsele de pe site-ul nostru sunt livrate prin firme de curierat rapid cu care avem contracte de prestări servicii încheiate în acest sens. Principalul nostru partener de astfel de servicii este Sameday, care livrează coletele la ușa clientului sau în centrele easybox, după cum optează clientul.

De asemenea, expedierile pot fi realizate prin orice altă firmă de curierat sau alt serviciu ales de către expeditor.

2 Plăți transport

8.2.1 Transport gratuit. Oferim transport gratuit pentru comenzile  cu o  valoare  de  peste  300 Lei

8.2.2 Transport contra-cost. Oferim transport contra-cost prin curierat rapid la următoarele tarife:

-20 lei pentru transportul oricărei comenzi, oriunde în România. Acest preț este un preț unic perceput de la client, chiar dacă societatea noastră achită către firma de curierat un preț mai mare. Clientul suportă numai prețul pretins, diferența fiind în răspunderea societății noastre.

De asemenea, vă informăm că nu veți fi tarifați pentru km suplimentari sau alte asemenea, taxe, prețul solicitat este unic.

 

3 Care este timpul standard de livrare?

Timpul standard de livrare este de 15 zile lucrătoare, adică 160 de ore, din momentul plasării comenzii.  Însă termenul în care procesăm de regulă comenzile și le livrăm către client este 1-3 zile lucrătoare, adică 24-72 de ore;

Toate termenele, orele și datele oferite cleintului/utilizatorului pentru livrarea produselor sunt stabilite cu bună credință, dar sunt doar estimări.

Nepreluarea, neprocesarea și/sau nelivrarea comenzii în termenul standard indicat mai sus duce la anularea respectivei comenzi.

De îndata  ce  comanda  dvs  a fost plasată,  va  vom  trimite un email automat de confirmare. De asemenea, este posibil să primiti informări pe e-mail și/sau pe nr. de telefon cu privire la nr. de awb, firma de curierat, curierul, data livrării etc.

 

4 Livrați la nivel internațional?

Nu oferim transport internațional.

 

5 Ce se întâmplă dacă comanda mea este întârziată?

Dacă livrarea este întârziată din orice motiv, vă vom anunța cât mai curând posibil și vă vom informa cu privire la o dată estimată revizuită pentru livrare.

Pentru consumatorii din UE și din Regatul Unit: acest lucru nu vă afectează drepturile legale. Pentru mai multe informații,  vă rugăm să consultați acest document în integralitate.

 

Salut! Cum te putem ajuta?